Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Gyakran ismételt kérdések - weboldal, webshop készítés, integráció, grafika és az érintett témákban.

Összeszedtünk pár kérdést, melyekkel megtudjuk könnyíteni Ügyfeleink dolgát.

Mivel foglalkozunk?

Fő profilunk a weboldal és webshop készítés, weboldal optimalizálás, egyéni rendszerek készítése blog - tartalomkezelők, vállalatirányítási, ügyfél management rendszerek tervezése és kivitelezése.
Számos piaci fejlesztő csapattal együtt működve, mint készítők voltunk elérhetőek, viszont ez évben szeretnénk közvetlenül is elérhetővé és brand-é válni. Portfóliónkba számos neves webes - mobil - online alkalmazás áll. Célunk Ügyfeleinkkel egy hosszútávú együtt működést megalapozni. Számunkra kimagaslóan fontos az Ügyfeleink elégedettsége, visszajelzése, és értékeléseik hírnevünk és brand-ünk megőrzése érdekében.

 • Weboldal készítés, tervezés és optimalizálás
 • Webshop készítés, tervezés, optimalizálás és funkció bővítés
 • Vállalat irányítási. beszerzési, ügyfélkezelő - rendszerek, online infrastruktúra kiépítés

Fontos megemlítenünk, hogy két fajta típusú oldalt készítünk az egyik az általunk előre létrehozott sablon alapján kerül forgalmazásba, ezt az Ügyféllel áttekintve közös megbeszélés után az Ügyfél igénye szerint kerül módosításra, új funkcióval ellátva.

A másik típus a teljesen egyéni készítés, itt a projektet az Ügyféllel többszöri egyeztetés és megbeszélés után kezdjük el a fejlesztést ehhez jóval több idő szükséges általános megállapításunk (statisztikáink szerint) természetesen ez a rendelt funkcióktól függően VÁLTOZHAT!

(5-7 aloldallal számolva)
 • Festői minőségű egyszerű landing oldalak ~ 10 munkanap (Admin felülettel együtt 15 munkanap)
 • Egyszerű landing oldalak ~ 5 munkanap (Admin felülettel együtt 10 munkanap)
 • Általános webshop egyéni üzleti logika szerint ~ 1 – 2 hónap
 • Vállalat irányítási rendszer egyéni üzleti logika szerint ~ 1 – 2 hónap

Mint feljebb említettük, ez az idő BECSÜLT nagy mértékben változik az Ügyfél igényeitől, megrendelt funkcióktól.

Cikkeinkben részletesen beszámoltunk ezeknek a nyíltforrású rendszerek veszélyességéről, és az iparban számos helyen alkalmazott tákolásáról.

Ügyfeleink, ha ezekben a rendszerekben segítséget kérnek, természetesen állunk segítségükre, DE mi megrendelésre nem készítünk ezekben a rendszerekben terméket.

Számos olyan hibával találkoztunk, hogy nagy sőt óriási volumenű (mint termék, mint látogató) webáruházat építettek wordpress-es aloldalra.

A wordpress egy blogkezelő rendszer, ami alkalmatlan a webáruház magas szintű kezelésére, és csak tákolással lehet egy csekély szintet elérni, ami elsőre nézhet ki elfogadhatónak, de a hibák csak használat közbe kezdenek előbújni. Jobbik esetben karbantarthatósági hibák, rosszabb esetben az oldal feltörése.

Számos Ügyfelünk nézett ezekkel a hibákkal szembe. A karbantarthatóság és a sebezhetőségi hibák javítása súlyos bevétel kiesést jelentettek az Ügyfélnek, arról nem is beszélve, hogy ha az Ügyfél vállalkozása fejlődik, és a webshop hízik egyre körülményesebb lesz tőle megválni – magas árba és időbe kerül a csere... ördögi kör.

Ez értelemszerűen arányos a megrendelés nagyságával, mint feljebb a projekt idejének a meghatározása. Körülbelüli összegeket tudunk mondani. Bár azt szeretnénk kihangsúlyozni, hogy ár és minőségben kiemelkedő helyen vagyunk a piacon.

 • Általános hiba javításaink ~ 5.000 Ft-tól kezdődnek
 • Egyszerű dizájnok ~ 30.000 Ft-tól (Többször előfordult ennél alacsonyabb is)
 • Egyszerű dizájnok admin felülettel ~ 60.000 Ft-tól

A termékeinkre hosszú életű garanciát vállalunk.
Abban az esetben ha hibát tapasztal mi a legrövidebb időn belül javítjuk.

 • Formailag, amit ígérhetünk: 1-4 munkanap

(Idáig általánosan 2 percen – 15 órán belül javítottuk a hibát!)