Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Miért fontos ez?

Röviden, minden Ügyfél igénye más és más. Számos Ügyfelünk még ha hasonló webes szolgáltatást, illetve webes fejlesztést kért a termékek kivitelezése során a végeredmény mindig eltérő lett.

Azért fontos erről beszélni, mert minden kivitelezésnél, igazodnunk kell az Ügyfeleink igényéhez megfelelő flexibilitással, nem sablon szerint dolgozunk.

weboldal és webshop készítés

Mik is az eltérő igények?

Vannak általános webes szolgáltatásaink, weboldaltervezési és weboldalkészítési folyamataink. Ezek általában a gyors fejlesztésre éleztük ki, ha valakinek S.O.S. weboldalkészítésre lenne szüksége, de ezek között is az igény változás mértéke nagy. (Természetesen S.O.S. szolgáltatásunk nem csak weboldalkészítésre, hanem más weboldal hibák javítására, webes bugfix-ekre is kiterjed.)

Azoknak az Ügyfeleknek akiknek egy egyéni fejlesztésre van szükségük ezek a gyors segítségek nem kínálnak megoldást. Itt több szakaszra bontjuk a projektet, tervezés, célok, hogyan működjön, hány felvonás szükséges stb. és ami még fontos az a határidő.

Határidő és igények.

Nem egy ügyfelünknek készítettünk például olyan weboldalakat, melyek Széchényi terv keretén belül határidős projektek voltak.
Ezeknél a funkcionalitás hátrébb maradt prioritásban a bemutatással szemben. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a termék funkció szegény, hanem a bemutatóhoz szükséges paraméterek elkészítését előrébb vettük.
Szintén hasonló megközelítést alkalmaztunk olyan magyar franchise-nál mely egy sima oldalból webshopot, majd a webshopból vállalatirányítási rendszert bővítettünk ki, több felvonásban szorosan együtt működve az Ügyféllel. Ezek a sztorijaink idáig kivétel nélkül sikerrel zárultak.