Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Szüksége lenne egy backend vagy full stack fejlesztőre?

Több grafikai, marketinges céggel dolgozunk együtt, ha szükséges lenne egy fejlesztő, aki az adott projektet vagy modult letudja gyártani, javítani, szűk a határidő VAGY esetleg régóta felmerült hogy jó lenne teljes projekteket végig vinni, plusz bevételre szert tenni az Ügyféltől akkor erre tudunk megoldást nyújtani!

weboldal partnerprogram

Ügyfél szerzés, részesedéssel

Ha egy partnerségi megállapodás keretében, partnerünk minket ajánl Ügyfelének akkor az adott projektből részesedést kap. Ennek a kivitelezése helyzet függő.

Általában csak a partneren keresztül történik úgy, hogy a partner foglalkozik az Ügyféllel, de lehet közösen, illetve csak passzív figyelőként (a projektet az elejétől a végéig követi, de aktív szerepet nem vagy részlegesen tölt be). Ez a folyamat lényegesen fontos, hogy a partnerünk követni tudja a projekt állását.
Persze mint minden ez is megbeszélés kérdése, rugalmasak vagyunk.

Weboldal készítés - Viszont eladók, Grafikusok, Üzletkötők, Cégek

Partnereinkkel a hosszútávú együtt működést célozzuk meg, szeretnénk jól működő kapcsolatot kialakítani. Partnerségi programunk immáron 5 éve üzemel, és ez együttműködés keretében számos látványos, neves oldalt tudtunk létrehozni.

Partnereink többsége grafikus így a megrendelt design alapján készítjük el az oldalakat, de akad közöttük seo manager, webfejlesztő cég illetve marketinges hírügynökség is.

Egyik kiemelt partnerünk, aki a legelső volt és lassan 5 éve kiváló munkákat alkotunk a Designer Land, kiváló grafikai munkákat viteleznek ki, bátran ajánljuk, ha grafikust keres az ember!