Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Az online megjelenés

Portfóliónk közé tartozik a weboldalak keresőoptimalizálása (SEO) , szövegírás, illetve a weboldalak hirdetéskezelése is (Adwords).
Szeretnénk egy átfogó szolgáltatást nyújtani Ügyfeleinknek, így minden weboldalt érintő szolgáltatást egy helyen, kényelmesen – akár otthonról tudnak kezelni.

seo és adwords

Folyamat és flexibilitás

Amennyiben Ügyfelünk igényli ezeket a szolgáltatásokat (akár egybe akár külön - külön), onnantól mi intézzük és csak a pontos statisztikáról, tippekről, ajánlatokról, tanácsokról értesítjük akár emailben, akár telefonon vagy személyes találkozás alkalmával, VISZONT ez NEM azt jelenit, ha Ügyfelünknek a részletes személyes egyeztetés fontos az nem lehetséges, SŐT ezeknek bármiféle kombinációját kérheti Ügyfelünk.

A SEO, Adwords fontossága

Ahhoz, hogy weboldalunk / webshopunk elérje az elvárt helyezéseket a Google találati listáján, és számunkra megfelelő Ügyfeleket szerezzünk fontos a keresőoptimalizálásra és a hirdetéskezelésre hangsúlyt fektetni. Természetesen nem csak ez a dolog sikerhez vezető kulcsa illetve buktatója, de elengedhetetlen a sikerhez (HA a célunk, hogy online minél több ügyfélhez jusson el a tartalmunk).

Ezeknek a szolgáltatásoknak a kezelése számos Ügyfelünknél nehézség volt. A heti szintű egyeztetések, a különböző szakemberekkel – szolgáltatókkal való kapcsolat tartás, főleg ha más – és más helyen intézzük a SEO, Adwords és weboldal fejlesztéseket. Ezek mind olyan plusz időt vesznek el életünkből, amit egy helyen kezelve, ütemezve, igényhez szabva megtudunk spórolni magunknak.