Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Alma Mater Étterem Weboldal készítés

Egy igazán különleges étterem, bár a belváros szívében.

A weboldal készítése során számos fontos paramétert alapul kellett venni. Ezek közül az egyik a weboldal grafikai megjelenése. Egy étterem legfontosabb része és ami meghozza az ember kedvét azok a képek és a weboldal dizájn.

weboldal design
weboldal készítése

Alma Mater weboldalának megtervezése

Először a weboldal grafikai tervezésén volt a hangsúly a cél egy multiplatformos, reszponzív weboldal volt. Mely optimalizáltuk tabletre, telefonra, notebookra.

A pontos precíz kivitelezés elérése érdekében, mobile first megközelítéssel dolgoztunk. Ezzel elérve a 100%-os reszponzivitást.

Weboldal és Keresőoptimalizálás

A weboldal a desingból adódóan, számos kényes pontja volt. A képek megfelelő, mérete, felbontása. A weboldal keresőoptimalizálásán kevesebb volt a hangsúly az Ügyfelünk részéről, mivel alapból egy népszerű helyről volt szó.

További weboldal optimalizációs probléma volt a munkák nagy felbontású megjelenítése. Ez fontos a Google számára is, hogy gyors terheléstől mentes legyen az oldal, és a 4-8K felbontású képeket csak igény esetén töltse be.

weboldal optimalizálás
weboldal grafika

Weboldal tervezés és a UI/UX

A weboldal készítésének egyik fontos paramétere a felhasználó élmény illetve a felhasználói felület készítése.

Ha az ügyfélnek az adott oldal bemutatásakor, az nem töltbe, hibás a weboldal megjelenése, esetleg ha az ügyfél nem tudja megnyitni az adott oldalt és hosszú ideig kell várni a betöltésre nem csak kellemetlen, de veszteséges is lehet az üzletre nézve. Továbbá szükséges a felhasználói élmény, hogy a munkák valóban magával ragadóak legyenek.

Így itt a megoldás egyszerű. A weboldalon található étterem kínálat látványán és az oldal elemeinek összhangjára fektettünk nagyobb hangsúlyt.