Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Webshop és Vállalat irányítási rendszer

A Pesti Pipi a hazai étterem lánc egyik kiemelkedő alakja. Aki a terméküket még nem kóstolta, mindenképp érdemes ki próbálnia. Mi meleg szívvel ajánljuk, ha valaki egy jót és finomat akar enni.

Az étel választék óriási, akár csak az ízei is, ami az egyik oka a franchise népszerűségének. A gyors ütemben zajló fejlődés velejárója az online terjeszkedés is. Itt jöttünk a képbe mi.

weboldal készítés cégeknek
weboldal tervezés cégeknek

A grafikai tervezése

A grafikai tervezésének alapját az üzletekhez igazított színek, kompozíciók adták. A Pesti Pipi fő színei a fehér, sárga, narancs, piros, fekete hangsúlyos körvonalakkal. Kiváló választás a figyelemfelkeltésre online és a mindennapi életben.

A design fiatalos, nyugatias könnyen megjegyezhető még akkor is ha autóban ülve elhalad mellette az ember. Az online felületet ennek a szellemiség jegyében hoztuk létre.

Webes rendszer elkészítése

Elsőkörben a webshop alapjára került sor. A design viszonylag egyszerű, letisztult és kihangsúlyozza a termékeket. A webshop effektjeit is ehhez igazítottuk.

A második kör a vállalat irányítási rendszert szabta meg. Óriási feladat volt. Célunk egy elosztott rendszer, különböző jogokkal, automatizmus tervezéssel, adatgyűjtéssel, statisztika készítéssel, raktár készlet kezeléssel.

Szempont volt továbbra, hogy a sok üzlet egy felületen különböző eloszlásban kezelje az alapanyagokat és a beszállítókat.

optimalizálás cégeknek
logo tervezés

A kész weboldal

Összességében egy lényegre törő látványos weboldalt kaptunk, ami mögött egy komplex nagy teherbírású rendszer fut, mely képes kiszolgálni a vásárlók, és a boltok igényeit mindenfajta megrendelési szempontból.