Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Webáruház készítés, webshop Reklám

A napjainkban óriási a fejlődés a nanotechnológia területén. A NanoShine egy ilyen technológiával foglalkozó jelentős cég. Weboldalukon a fő szempont a termékeik hasznossága, termékek ismertetése és bemutatatása volt.

A webshop felhasználó barát, weboldal tervezési szempontból teljesen illik a termékek prezentációjához.

webáruház grafika
webáruház tervezés

A webshop megjelenése

A webáruház megjelenésének fő faktora a szín világa. Fontos ha weboldalfejlesztésre adjuk fejünk, lehetőleg jól harmonizáló egymást kölcsönösen kihangsúlyozó színeket válasszunk. Ez a NanoShine esetében sincs másképp.

Tipp: Sokan követik el azt a hibát, hogy a jó "designos" megjelenést helyezik előrébb a jó láthatóságnál. Hiába mutat jól egy fekete képen sötét szürke erősen árnyalt szöveg, sokak számára olvashatatlan (és ez sokszor képernyő függő is), és ez óriási hiba egy webáruháznál melynél fontos a jó kontraszt használata!

Webáruház elrendezési elve

A webáruháznál a termékek megvásárlása pioritást élvez, hiszen ebből van bevétele az üzemeltetőnek. A nanoshine tökéletes példa az egyszerű online vásárlásra. 3-4 Kattintásból magunkénak tudhatjuk a terméket.

Tipp: Minnél több a probléma webáruházas megrendelés leadásnál annál inkább nagyobb a rizikó az Ügyfélvesztésre! Törekedjünk, hogy az Ügyfél a lehető legkönnyebben tudja leadni a rendelését webáruházunkban és fizetési opciónál legalább 2 lehetőséget adjunk meg. Plusz az sem árt, ha ezek a lehetőségek a legnépszerűbbek a piacon. pl.: Simple Pay, átutalás stb.

webáruház optimalizálás