Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Weboldal karbantartás, avagy a hibás weboldal

A weboldal üzemeltetése nem könnyű feladat. Számos akár fejlesztéskor még nem detektálható hiba is előjöhet, így lehet az eddig jól működő oldalunkból hibás weboldal. A weboldal karbantartás fontos, mivel örökérvényű igazság, hogy: minden ami az internetre kikerül nincs biztonságban.

Számos céggel, KKV-kkal állunk kapcsolatban, akik vagy igény esetén, vagy havonta rendszerességgel keresnek fel weboldal karbantartást vagy weboldal fejlesztést illetően.

weboldal karbantartás

Miért fontos a weboldalunk karabantartása?

Weboldalunkban számos hiba lehet az egyszerű megjelenési hibáktól(, ami maximum a felhasználók számára teszi kényelmetlenné az oldal használatát), egészen a súlyos biztonsági hibákig. Arról nem beszélve, hogy ha az oldalunk számára fontos az organikus megjelenés akadnak olyan hibák, amik sikeresen visszatolják a google ranglistáján. Tehát a weboldal karbantartás annak érdekében történik, hogy weboldal vagy webáruház naprakész legyen, biztonságosan és hibátlanul működjön vagy hibát elhárítva működjön.

Mennyi egy weboldal karbantartása?

Mint egy webodal fejlesztési költsége ez is egy tág fogalom. Függ az időtől és a karbantartási munka mennyiségétől is.

Mikor érdemes inkább karbantartani, mint fejleszteni?

  • Ha a weboldal, webáruház még viszonylag új és eleget tesz a technikai követelményeknek.
  • Ha sürgős megoldás kell és nem jöhet szóba új weboldal készítés
  • Értelemszerűen ha a feladat viszonylag egyszerűbb, mint sem új weboldalt készíteni

Ne feledjük: Egy elhanyagolt weboldal olyan, mintha nem is lenne. Legalább is nem sok az értelme. Beérkeznek a látogatók, és a lemorzsolódás csak növekszik, tehát magas a visszafordulási arány. Egyáltalán nem mindegy, milyen a weboldal megjelenése, küllem, tartalma. Viszont nemcsak az esztétikai adottságok fontosak, hanem a szerkezeti felépítés is lényeges azaz a UI/UX. Egy jó honlapnak tartalmilag illeszkednie kell az ügyfelek kívánalmaihoz, ami megköveteli az üzemeltetőtől az innovatív informatikai és marketing eszközök alkalmazását.

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal! Szívesen segítünk!