Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Weboldal készítés

A weboldal készítés fontos paramétere a vállalkozásunk marketingjének.

Ha az oldal nem felhasználóbarát, nem reszponzív, nem közvetít elég információt, akkor az Ügyfelek elhagyják a weboldalt.

weboldal készítés

Mik a legfontosabb szompontjai a weboldal készítésének?

Két szempont, amit érdemes szemelőtt tartani a felhasználók felé vetített információ és a weboldal kezelhetősége.

  • 1. Az információnak/megjelenésnek van a legnagyobb szerepe a weboldal készítés területén. Ha ez nem megfelelő vagy csak ha nem jól olvasható a felhasználó hamar befejezi a munkamenetet. Tehát nagy a valószínűsége, hogy a konkurenciához fog fordulni.
  • 2. A weboldal kezelhetősége ott játszik nagy szerepet, hogy például nem tudunk minden információt az "első képkockába" belezsúfolni. Ezért az oldalnak letisztultnak könnyen kezelhetőnek kell lennie.
  • 3. Számos apró paramétere van a weboldal készítésnek, ami könnyen lehet akár előnye és hátránya is az Ügyfélszerzésnek.

Főprofilunk a piacképesség

Fő profilunk közé tartozik, hogy minőségi egyénre optimalizált terméket állítunk elő. Az online - üzleti életben a siker kulcsa pont az egyéni termékeken/fejlesztéseken múlik. Számos partnerünkkel találkoztunk, ahol "tömeg termékeket" használtak céges portfóliónak. Nagyon jó példa erre a wordpress blog kezelő alapú webshopok, weboldalak. Ezek az oldalak a blogok kezelésére lettek kitalálva nem SEO-ra, főleg nem termék értékesítésre.

Céges portfólió szempontjai

  • Legyen azonos tematikájú a cég profiljával. (Jó példa rá a színek és a cég logója)
  • Legyen jól olvasható a weboldal szövege és érthető, tömör lényegre törő. (Seo-s szempontokat figyelembe véve természetesen!)
  • Legyen gyors, erőforrásait tekintve könnyű
  • Legyen jól optimalizált a platformokra

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal! Szívesen segítünk!