Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

GartenStudio Weboldal készítés

Számos nagy projektet vittünk végig az elmúlt években, az egyik a GartenStudio oldala volt.

A GartenStudio 1995 óta van a piacon. Munkájuk minőségben egyedülálló és messzemenőleg igényes, ezért a cél egy látványos több eszközre optimális weboldal elkészítése volt, melyet ügyfeleknek prezentálni tudnak.

weboldal készítés
weboldal tervezés

Garten Studio Weboldal tervezése

Először a weboldal grafikai tervezésén volt a hangsúly a cél egy multiplatformos, reszponzív weboldal volt. Mely optimalizáltuk tabletre, telefonra, notebookra.

A pontos precíz kivitelezés elérése érdekében, mobile first megközelítéssel dolgoztunk. Ezzel elérve a 100%-os reszponzivitást.

Weboldal optimalizálás

A weboldal a desingból adódóan, számos kényes pontja volt. A képek megfelelő, illetve az oldalt behatároló kockák arányos igazítása, jelentős kihívás elé állított minket.

További weboldal optimalizációs probléma volt a munkák nagy felbontású megjelenítése. Ez fontos a Google számára is, hogy gyors terheléstől mentes legyen az oldal, és a 4-8K felbontású képeket csak igény esetén töltse be.

weboldal optimalizálás
weboldal grafika

Weboldal UI/UX

A weboldal készítés fontos paramétere a felhasználó élmény illetve a felhasználói felület készítése.

Erre kiemelten szükségvolt. Ha az ügyfélnek az adott oldal bemutatásakor, az nem töltbe, hibás a weboldal, design szétcsúszik, esetleg egy project kiküldése következtében az ügyfél nem tudja megnyitni az adott oldalt vagy hosszú ideig kell várni a betöltésre nem csak kellemetlen, de veszteséges is lehet az üzletre nézve. Továbbá szükséges a felhasználói élmény, hogy a munkák valóban magával ragadóak legyenek.

Így itt a megoldás egyszerű. A weboldalon található munkák látványán és az oldal elemeinek összhangjára fektettünk nagyobb hangsúlyt.