Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Webáruház tervezés? Saját webáruház?

A webáruház készítés mint kényelmes értékesítési forma olyan szavakkal is összecsengett már az utóbbi időben, mint a kevesebb kiadás, munkahely teremtés, otthoni munkavégzés.
(+1 pont a jelenlegi helyzetben tényleg költségkímélőbb megoldás és sokan térnek át rá!)

Érdemes leszögezni a webáruház készítés egy összetett folyamat.

Egyéni webáruház modulok

Hogy készül el nálunk egy webáruház?

Webes alkalmazásaink tervezésénél, ha szükséges minden apró lépést az Ügyféllel közösen tervezünk meg. Ha nincs konkrét elképzelés, alternatívát illetve ötletteremtő webáruházakat, webáruház rendszereket tudunk mutatni, melyből ihletet meríthet Ügyfelünk.

A webáruháznak több szempontból szükséges teljesítenie. Az egyik, hogy a leendő értékesítő tetszését elnyerje még pedig két szempontból: a vizuális megjelenésben és a kezelhetőségben (UI/UX - szempontok)

Másrészt, hogy szintén ezen szempontok szerint a vásárlóknak is könnyen lehessen kezelni és lényegi információt nyújtsanak, vásárlásra ösztönözzék a vásárlót! Könnyűnek hangzik, de sajnos ez összetettebb, mint gondolnánk!

Webáruház modulok és integrációk

A webáruház modulok lényegében a webáruház munkaerejét képviselik. Ha nincs webáruház modul egy egy folyamatot manuálisan kellene végre hajtanunk.

Egy példa kedvéért: Mi történne ha nem lenne szamlazz.eu API integrációnk? (Teszem azt, hogy ezt is használjuk számlázásra). Egy - egy vásárlást követően még könnyű lenne kézzel kiállítani számlát, de ha sikeres a webáruházunk és mondjuk egy nap 20 db vásárlásról kellene számlát kiállítani?
- Igen, itt a feladat kicsit bonyolultabb.

Vagy, ha nincs ticketing rendszerünk?

- Szintén egy - egy hibabejelentést még tudnánk nyomon követni, de 10-15-nél már jóval komplexebb lenne a feladat. Vezethetnénk füzetben, lapokra? De évekre visszamenően is tudnánk, archiválnánk az ügyeket?

+1 Fontos webáruház információ

Ár és minőség tekintetében piaci viszonylatban, büszkén mondhatjuk, hogy egyedülállóak vagyunk + mindig a legkorszerűbb technológiai megoldást válasszuk!

Ez azért fontos tényező, mert a Google és a seo-s szakemberek (amennyiben a későbbiekben marketingre, link építésen gondolkodna) könnyen tudják kezelni a rendszert. Hozzáférve a munkavégzéshez szükséges meta adatokhoz!

A célnak nem megfelelő – webes rendszerekkel NEM készítünk online terméket például: WordPress, Joomla stb. ezeket számos helyen webshopként, online áruháznak „alkalmas” (tákolt) rendszerként értékesítik! Ha Ügyfelünk ilyen rendszerrel felkeres természetesen segítünk, de NEM készítünk ezekben a rendszerekben Ügyfeleinknek terméket!

Rendszereink minden egyes esetben egyediek, célra szabottak, kivétel nélkül!