Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Mióta vagyunk a piacon?

2015 óta foglalkozunk weboldal - és webshop készítéssel. A magyar piacon számos neves grafikai, fejlesztő és marketinges céggel együtt működve, mint fejlesztők, kivitelezők. Ezúton is szeretnénk nekik megköszönni a több éves közös együttműködést és bizalmat, nélkülük nem lehetnénk ott ahol most tartunk.
Közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy meglévő partenereinket továbbra is kiszolgálva, bár már nem csak harmadikfélen keresztül hanem közvetlenül tőlünk is lehet szolgáltatást illetve terméket igényelni.

Portfóliónk nem csak a weboldal - és webshop készítésből áll. Konkrét vállalati problémákra is tudunk megoldással szolgálni!

image

CÉLUNK

Szeretnénk egy egyedülálló széleskörű szolgáltatást nyújtó brandet teremteni. Ezért elsődleges számunkra a felhasználók értékelései, továbbá Ügyfeleinkkel a hosszútávú együttműködés. Brandünk célja magas minőségű szolgáltatás nyújtás megfizethető áron.

TERVÜNK

Számos új projektel startoltunk el. Többek között átfogó szolgáltatási tervünk van Ügyfeleink között is, ahol számos szakma kiváló szakemberi lehetnek egymás segítségére. Ezek a projekjeink folyamatos fejlesztés alatt vannak, bővebb tájékoztatást hírlevelünkből, és oldalunkon találhat.