Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Weboldal készítés menete

Ez az oldal készítése során az egyik legnagyobb kihívást jelenette számunkra. A fő szempont egy már meglévő aktív nézettséget generáló oldal teljes struktúrájának a leképzése volt a szakmailag korrekt struktúrába.

A projektről, amit tudni érdemes egy adatbázis nélküli weboldal, több száz HTML kiterjesztésű oldal összességeként volt elérhető. Ez a fejlesztés és a tartalom áthelyezést új dizájn alá nagyon megnehezítette.

weboldal feltérképezés
weboldal megtervezése

A weboldal struktúra tervezése

Először fontos volt az igények felmérése. Illetve az adat alapos feldolgozása, mit, miért és hogyan jelenítsünk meg a későbbiekben a SEO sérülése nélkül.

A tervezéskor az UI/UX mintát is figyelembe vettük, hogy a felhasználók könnyen tudjanak idézetet, könyvet, cikket keresni, mely érdekelheti őket.

Az webes adatbázis munkálatai

Ahogy a felmérés megtörtént, feltérképezési algoritmusokra volt szükség, mely reprezentálni tudja a több száz aloldal struktúráját lehetőleg veszteség nélkül.

Ez szintén egy kihívás volt, mivel az oldalak struktúrája nagy vonalakban eltért, így kiindulási pontunk nem volt.

Több körben, több térképező és kereső algoritmussal jártuk át az oldalt, hogy átfogó képet kapjunk és a megfelelő adatokat nyerjük ki.

optimalizálás cégeknek
logo tervezés

A kész weboldal

Az oldal az egyik legnehezebb kihívásunk volt az utóbbi időben, de büszkén mondhatjuk, hogy a fáradtságos munka sikerrel zárult. Az új oldal meg az elvárásoknak megfelelően, a látogatók körében népszerűbb lett, átláthatóbb, informatívabb mint volt.