Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Vállalat irányítási rendszer? Webshop?

Ha bármilyen online rendszer tervezésre van szüksége, festői de egyszerű bemutató oldalakra, komplex webshop készítésre, lényegre törő blogoldalakra vagy erőteljes vállalati rendszerre mi lehető legjobb tudásunk szerint állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Egyéni weboldal modulok

Egyénre szabott

Webes alkalmazásaink tervezésénél, ha szükséges minden apró lépést az Ügyféllel közösen viszünk palettára. Ha nincs konkrét elképzelés széles skálán tudunk alternatívát illetve ötletteremtő weboldalakat, webes rendszereket mutatni, melyből ihletet meríthet Ügyfelünk.

Természetesen funkcióink tárháza sem szűkölködik a jobbnál jobb ötletektől.

Magas minőségben. Garanciálisan!

Ügyfeleinkkel hosszú távú, minőségi kapcsolat kialakítására szeretnénk törekedni. Minden munkánk után, ha hiba merülne fel, rögtön javítjuk várakozási időn kívül, ezzel kimaximalizálva és újra gondolva a weboldalakat, alkalmazásokat érintő garanciát.

Egyedülálló a piacon

Ár és minőségben szinte egyedül állóak vagyunk a magyar piacon. Nem csoportosan, tömeggyártásban elkészített oldalakat adunk át.

A célnak nem megfelelő – webes rendszerekkel NEM készítünk online terméket például: WordPress, Joomla stb. ezeket számos helyen webshopként, online áruháznak „alkalmas” (tákolt) rendszerként értékesítik! Ha Ügyfelünk ilyen rendszerrel felkeres természetesen segítünk, ahol tudunk, de NEM készítünk ezekben a rendszerekben Ügyfeleinknek terméket!

Rendszereink minden egyes esetben egyediek, célra szabottak, kivétel nélkül!