Akció jelenjmeg.hu 20% kedvezményt biztosít a weboldal készítésre, weboldal tervezésre, logo tervezésre!

Webshop bérlés vagy készítés?

Egy kezdő, sőt már javában forgalmat generáló online áruház esetében eljön az a pont, hogy választás elé álljon, hogy milyen terméket válasszon webáruházának.
Opció rengeteg van, de a döntést ez csak nehezíti. Vajon milyen webáruházra van szükségünk?

Webshopot béreljek vagy vegyek?

Sokunk számára fontos, a gazdálkodás. Mit vegyünk? Mire van lehetőségünk? Mit engedhetünk meg magunknak? Főleg ha egy meg nem fogható termék a kiadás célja, pláne ha nem is olcsó!

Milyen lehetőségeink vannak?

Weboldal bérlésre, úgy hogy minőségi termékünk legyen nincs széles választék és nem is érdemes bérelni. Ez az online megjelenésnek egy olyan fajtája, melyre muszáj rászánnunk ilyen plusz költséget. Ráadásul számos lehetőség van az itthoni kínálatban weboldalhoz jutni. Persze ár függő, hogy milyen legyen a felépítése és az ára cégenként nagyon változó.

Ami szóba jöhet a webshop bérlése 

Igen, számos vállalkozásnak főleg ha kezdő nem feltétlen van lehetősége, vagy nem szeretne belevágni egy – több százezres webshopba, ezért a célnak megfelelően kiválaszt egy céget, ahol „online üzletet” tud bérelni terméke értékesítéséhez.

Ilyen szolgáltatóból, sincs hiány a piacon VISZONT fontos, hogy színvonalas szolgáltatók száma kevés.
 

Saját véleményünk szerint, a célra ha valaki ezt az opciót szeretné választani a shoprenter szolgáltatásait érdemes szemügyre venni. Jelenleg ők a piacon, akik minőségi szolgáltatást tudnak nyújtani. Megfelelő ügyfélszolgálattal, hibabejelentő rendszerrel, supportal, folyamatos frissítésekkel.

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg funkció elérhető a piacon található termékekkel, tehát remekül összeszedték csokorba, hogy mire is lehet szükségünk.
 

Röviden: első osztályú szolgáltatást nyújtanak.

Ezek után egyértelmű lenne, hogy bérelni sokkal jobban megéri?

Jó kérdés, főleg ha van ilyen sok funkcióval rendelkező, minőségi szolgálató a piacon. Bár erre a kérdésre igazán az Ügyfél tudja csak a választ DE!a könnyebb döntésért vegyük a végig az érveket.

Mit miért?

Ugye azt tudni kell, hogy aki egyedi ötlettel áll elő a piacon, annak egy webáruház bérlés valószínűleg egy idő után kínszenvedés lesz. Nézzük miért?
Ezt a részt ha szemügyre vesszük egy idő után a spórolás átmegy kiadásba..

Egyéni megrendelés, funkciót szeretnék?

 shoprenter: 
- Fix funkciók, egyénre szabott fejlesztést nem végeznek. Az oldalt teljesen az ügyfélnek kell összeállítani mit, hova, miért szeretne átbogarászni, kitapasztalni vagy a shoprenter kurzusán tud részt venni.

 Webshop készítés: 
- Az ügyfél válogatja ki mit és hogyan akar, természetesen a termék feltöltés itt is rajta áll (itt már tudja az ügyfél mire, hova tud kattintani), de a dizájnnal már nem kell foglalkoznia, és megfelelő csapat esetén a fejlesztő a segítségére van. Így a rengeteg próbálkozást, utána járást, netán elakadást teljes mértékben elkerüli az Ügyfél, mert összeköttetésben van egy fejlesztő csapattal, akik szükség esetén kéznél vannak.

+ Olyan felület kerül ki melyben nincs zavaró funkció, hiába sok funkciós a shoprenter, ha elveszünk a funkciók halmazába, ráadásul ezekért is ugyan úgy fizetünk hiába nem használjuk.

Dizájn csere könnyebb vagy sem?

 shoprenter: 
- Fix dizájn, ki lehet persze választani, de utána nekünk kell a modulokat összerakosgatni benne, hogy mi, hol nézne ki jól, netán a leíró fájlokba írni. Egyéni dizájnt nem készít a shoprenter (illetve nagyon magas összegért, ami egyáltalán nem éri meg).

 Webshop készítés: 
- Egy megfelelően lekódolt oldalnál, nem különösebben bonyolult, illetve tizede a shoprenteres megoldásnak. Persze, ha grafikussal akarunk valami nagyon extrát az se lesz olcsó, de jóval olcsóbb mint a shoprenternél, így egy céges stílus, webesdizájn váltás is könnyebb.

A fő kérdés az ár, melyik olcsóbb?
Rövid vagy hosszútávon? Mert egyértelmű, hogy nem mindegy.

 shoprenter: 
3 csomag fixen havidíjas vagy éves befizetés a csomagok. A csomagok (jelenleg) 5 – 20.000 Ft / hó között mozognak.

 Webshop készítés: 
Modul függő mit szeretnénk elérni benne és mire van szükségünk? ~100.000 Ft -tól
(* cégenként árba óriási eltérés van) a csillagos égig ezt fontos kihangsúlyozni.


Mi próbálunk, a piaci igényekhez mérten, nem elrugaszkodott áras terméket kínálni, jó minőségben, ami kevesebb átlagosan, mint a shoprenter éves díja.

Most ezeknek a tükrében átfontolhatjuk valóban, melyik számunkra a legkedvezőbb? Mi éri meg rövid vagy hosszú távon? Mire van szükségünk egyáltalán?

Megosztom a cikket